Американският сенатор Джон Маккейн предупреди днес, че руският президент Владимир

...
Американският сенатор Джон Маккейн предупреди днес, че руският президент Владимир
Коментари Харесай

Джон Маккейн пак захапа Путин: Той е по-голяма заплаха от ИД

Американският сенатор Джон Маккейн предизвести през днешния ден, че съветският президент Владимир Путин е по-голяма опасност за международната сигурност от групировката " Ислямска страна ", съобщи ДПА. Докато ИД прави ужасяващи неща, точно Русия се опита да промени изхода от президентските избори в Съединени американски щати през 2016 година, сподели Маккейн в изявление за австралийската телевизия Ей Би Си.

" Смятам, че ИД прави ужасни неща и съм доста смутен от това, което се случва с мюсюлманската религия. Само че точно руснаците се пробваха да разрушат самата основа на демокрацията, като трансформират изхода на американските избори. Не разполагам с доказателство, че са съумели, само че са се пробвали и не престават да пробват ", съобщи американският сенатор пред австралийската телевизия.

Маккейн е на посещаване в Австралия. По-рано през днешния ден той се срещна с австралийски водачи в столицата Канбера за диалози, отдадени на сигурността.

Австралийският външен министър Джули Бишъп благодари на Маккейн за поддръжката му за датиращия от десетилетия американско-австралийски съюз след дипломатически спор сред двете страни по-рано тази година, съобщи Асошиейтед прес, представена от Българска телеграфна агенция.

През февруари сенаторът републиканец отбрани Австралия след диалог на висок звук сред президента Доналд Тръмп и австралийския министър председател Малкълм Търнбул по съглашение за презаселване на бежанци от времето на Барак Обама.

Очаква се по-късно Маккейн, ръководител на сенатската комисия по въоръжените сили, да посети Австралийския боен мемориал в Канбера.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР