Американският рапър Snoop Dogg е добре познат в музикалния бизнес.

...
Американският рапър Snoop Dogg е добре познат в музикалния бизнес.
Коментари Харесай

Snoop Dogg сменя попрището

Американският рапър Snoop Dogg е добре прочут в музикалния бизнес. Сега обаче известният реализатор е решил да се хвърли в ново начинание – финтек фирмите.

Шведска компания за платежни услуги разгласи, че Snoop Dogg е вложил в бизнеса, като също така ще промотира компанията, като част от новата ѝ маркетингова акция, предава CNBC.

Известна е със своя слоган „ Smoooth Payments ”, като играта на думи с псевдонима на изпълнителя заема централна част в рекламната акция.

Рекламно клипче, оповестено в YouTube канала на Klarna, демонстрира нещо като гала по коронясване на рапъра, която в последна сметка завършва с празненство под наслов “Smoooth Dogg ”.

„ Търсих опция да разширя капиталовото си портфолио в софтуерни компании в Европа и виждайки метода, по който Klarna оперира и провокира статуктвото, мисля че това е съвършено обвързване. Много съм разчувствуван по отношение на това партньорство. ”, споделя Snoop Dogg в изказване.

Klarna, която е основана през 2005 година, обезпечава платежни решения за консуматори и търговци. Клиенти на компанията са 60 млн. консуматори и 100 хиляди търговци в 14 страни по света.

Основни нонкуренти на шведската компания са компании като Adyen, PayPal и Square.

Klarna получи банков лиценз от шведския финансов регулатор през 2017 година.

„ Snoop не е единствено рап легенда, само че също и сполучлив предприемач, с огромно присъединяване в софтуерната промишленост, търговията на дребно и електронното извършване на покупки. ”, споделя изпълнителният шеф на Klarna Себастиан Симиатковски в изказване.

„ Той има отлично схващане по отношение на потребителското държание и е невероятен, когато става дума за брандинг и маркетинг ”, прибавя той.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР