Американският рапър Кание Уест преживява сериозен епизод на биполярно разстройство

...
Американският рапър Кание Уест преживява сериозен епизод на биполярно разстройство
Коментари Харесай

Близки на Кание Уест се тревожат, че преживява пристъп на биполярно разстройство

Американският рапър Кание Уест претърпява сериозен епизод на биполярно разстройство и фамилията му е мощно разтревожено за него, изключително след изявлението за сп. " Форбс " и решението му да се кандидатира за президент на Съединени американски щати, заяви в. " Дейли мейл ", като се базира на уеб страницата Ти Ем Зи.

Музикантът не крие, че страда от биполярно разстройство. В сряда в изявление за сп. " Форбс " Уест, който е на 43 години, разгласи, че приключва поддръжката си за президента Доналд Тръмп, удостовери желанието си да се кандидатира за президент на Съединени американски щати и да завоюва, сподели, че партията му ще назовава " Бъртдей празненство " ( " Парти(я) на рождения ден " ), тъй като когато завоюва, всички ще се усещат като на рожден ден и нападна остро неправителствената организация " Пленд перънтхуд " ( " Планирано родителство " ), която по думите му " е сложена в градовете ни от бели супремасисти, с цел да прави работата на Дявола ".
 

— #BREONNATAYLOR (@evelynvwoodsen)

Уест получава сериозен припадък на биполярно разстройство един път годишно и този път способността му да взема решения е наранена от проявата на болестта, написа Ти Ем Зи.

Сайтът напомня,че откакто разгласи в Туитър, че ще се кандидатира за президент на Съединени американски щати, с изявлението пред " Форбс " той провокира голям брой рецензии, комплициране и паника. " Нашите източници споделят, че фамилията и околните му са разтревожени, само че са уверени, че нещата ще се стабилизират, както се е случвало до момента ". Проблемът в този момент бил, че изявленията на Уест провокират проблеми, написа още изданието.

През 2018 година, година откакто е диагностициран с биполярно разстройство, Уест призна, че не си пие медикаментите, тъй като те потискат креативните му пориви. В тв шоуто на Дейвид Летърман рапърът показа, че се усеща дискриминиран поради психическите си проблеми.
 

— #BREONNATAYLOR (@evelynvwoodsen)
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР