Американският рапър Кание Уест, който официално смени името си на

...
Американският рапър Кание Уест, който официално смени името си на
Коментари Харесай

Кание Уест е фен на Хитлер

Американският рапър Кание Уест , който публично смени името си на Ye, намерено съобщи благосклонностите си към нацисткия деспот Адолф Хитлер на фона на обвиняванията в антисемитизъм.

През последните месеци рапърът притегли вниманието на медиите поради антисемитските си изявления , след което редица огромни марки оповестиха, че ще спрат да си сътрудничат с него.

" Виждам положителното и в Хитлер. Обичам всички и евреите не могат да ми кажат: " Можеш да ни обичаш, можеш да обичаш това, което вършим с договорите, можеш да обичаш това, което разпространяваме с порнографията "....Не е разрешено да кажа намерено, че този човек е направил нещо положително и ми писна от това. У всяко човешко създание има нещо скъпо, с което способства за света. Особено Хитлер ", съобщи Уест в предаването InfoWars с тайния теоретик Алекс Джоунс. Рапърът назова Хитлер " индивидът, който е изобретил автомагистралата и микрофона, който употребявам като музикант ".

В края на октомври Си Ен Ен заяви, че Уест се възхищава на Хитлер и даже желал да назова албума си на името на лидера на нацистка Германия.

Според бизнес управител, работил с Уест, рапърът е основал враждебна работна среда, в това число поради " манията " си по Хитлер . Той твърди, че Кание се възхищава на това по какъв начин Хитлер е съумял да " натрупа толкоз доста власт " и по какъв начин нацистите са употребявали своята агитация.

Няколко други източника оповестиха на канала, че Уест е предложил да назова албума си от 2018 година „ Hitler “, само че в последна сметка е трансформирал решението си и го е нарекъл „ Ye “.

Втората международна война , отприщена от Хитлер, е най-опустошителната и кървава война. В нея умират над 55 милиона души, от които 27 милиона единствено в Съветския съюз. Големи загуби претърпяват Полша (около 6 милиона души), Югославия (1,7 милиона души), Китай (над 5 милиона души) и други страни. Загубите в Съединени американски щати са 400 000 души, а във Англия - 370 000 души. Общите загуби на Вермахта са 13,4 милиона души, в това число 10 милиона на съветско-германския фронт. Армиите на съюзническа Германия губят 1,725 милиона души. Загубите на Япония са над 2,5 милиона души. Политиката на гонене и избиване на евреите, провеждана от режима на Хитлер и неговите съдружници, води до гибелта на 6 милиона души в интервала 1933-1945 година
създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР