Американският рапър DMX ще лежи в затвора, съобщи NME. Съдията

...
Американският рапър DMX ще лежи в затвора, съобщи NME. Съдията
Коментари Харесай

DMX ще лежи в затвора

Американският рапър DMX ще лежи в пандиза, заяви NME. Съдията по делото реши изпълнителят да лежи на топло, тъй като е нарушил неведнъж изискванията за стартирането си под гаранция и е лъгал управляващите.

Рапърът чака присъда по обвинявания за укриване на налози. Ърл Симънс, каквото е същинското му име, беше пуснат под гаранция, само че съдията ще го върне в пандиза, тъй като е дал позитивни проби за опиати. Присъдата ще бъде произнесена през месец март тази година.

Дотогава DMX ще лежи на топло. Съдията по делото му реши, че стартирането на американеца на независимост под гаранция е риск. Изпълнителят е приемал опиати, а юристът му оправда тези дейности с влошеното здравословно положение на щерка му, която е на една годинка.

DMX напуснал центъра за рехабилитация, с цел да посети детето си в Ню Йорк. Прибегнал до наркотичните субстанции, с цел да се оправи с депресията. Съдът обаче постанови, че дейностите на рапъра са рисковани и до произнасянето на присъдата би трябвало да лежи в пандиза.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР