Американският производител на луксозни електромобили Lucid обяви, че на 15

...
Американският производител на луксозни електромобили Lucid обяви, че на 15
Коментари Харесай

Lucid показва най-евтината версия на Air

Американският производител на първокласни електрически автомобили Lucid разгласи, че на 15 ноември, по време на особено онлайн събитие ще показа две нови попълнения в модификационното портфолио на модела си Air.

Първата от новите модификации на Air ще бъде дълго чаканата му бюджетна версия Air Pure, базовата цена на която е избрана на 87 400 щатски $. За момента, от компанията споделят единствено това, че електрическият автомобил ще дебютира във версия с два мотора и задвижване на четирите колела, и че спомагателни детайлности по отношение на свободния пробег, динамични и скоростни индикатори ще бъдат оповестени по време на премиерата му.

Втората нова трансформация на Air ще бъде Air Touring, като тя ще стане налична за закупуване на цена от 107 400 щатски $. От американската компания показват колата като " изчистен " Air с най-благоприятен баланс сред пътно показване, разкош, дизайн и пространство.

Новите Air Pure и Air Touring ще бъдат демонстиррани дружно с към този момент познатите Air Grand Touring, Grand Touring Performance и рисковото осъществяване , а от марката ще разкрият и нови детайлности за евентуалното развиване на портфолиото с нов модел в SUV сегмента.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР