Американският производител Ford стартира реализирането на плана си за радикална

...
Американският производител Ford стартира реализирането на плана си за радикална
Коментари Харесай

Ford започва съкращения на работници в Европа

Американският производител Ford започва реализирането на проекта си за радикална реструктриране на европейския си бизнес, като задачата е да се понижат разноските и надлежно да се усилят облагите, оповестява Automotive News.

За да бъде ускорено осъществяването на проекта и компанията да укрепи ситуацията си, от Ford оповестиха, че ще предложат стратегия за непринудено освобождение от работа на чиновниците си в Германия и Англия. В първия случай става дума за съкращаването на повече от 5000 служащи, включително и на краткотрайния личен състав.

Що се касае до Англия, там следва да бъде конкретизиран броят на чиновниците, които ще бъдат освободени. Очаква се оптимизацията на разноските да засегне и двата завода на Ford в Русия, като съгласно информациите досега, те ще бъдат затворени, само че това към момента не е доказано публично от компанията.

Заради възстановяване на финансовите си резултати в Европа, Ford ще сътвори три бизнес-групи, насочени към клиентите - за търговски превоз, за пътнически превоз и за експорт на коли. Компанията възнамерява да понижи усъвършенства продажбите, като предлага на клиентите си най-изгодните конфигурации на коли.

Казано по различен метод - производителят ще редуцира моделната си гама, от която към този момент отпаднаха два минивана. В същото време ще се залага на кросоувърите и всъдеходите, които не престават да набират известност, още повече, че при тях облагата е по-голяма. Част от създаваните в Европа модели ще бъдат пренасочени към други континенти.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР