Американският производител Ford подготвя нова промяна в моделната си гама

...
Американският производител Ford подготвя нова промяна в моделната си гама
Коментари Харесай

Ford заменя три модела в Европа с един

Американският производител Ford приготвя нова смяна в моделната си гама за Европа, която ще стане факт през 2022 година. Тогава на пазара би трябвало да се появи версия със 7 места на кросоувъра Kuga, който на някои пазари е прочут под името Escapе. Той ще заеме мястото на три модела, предлагани през последните години на Стария континент.
Кросоувърът ще получи освен по-голямо разстояние сред двете оси, само че изменена линия на покрива, която за разлика от общоприетата версия с 5 места ще бъде обичайната за кросоувър. Въпреки спомагателния ред седалки салонът на модела няма да бъде променян съществено, същото се отнася и за силовите елементи на кросоувъра, които ще бъдат взети от позната към този момент Kuga.


 Ford възражда още един именит модел Ford възражда още един именит модел
Компанията Ford приготвя възраждането на още едип именит модел, откакто единствено преди дни показа новия Broncо. Всъдеходът се завр...
Вариантът със 7 места ще заеме място на всъдехода Edge, който не съумя да се наложи на пазарите в Европа. От гамата на марката отпадат още минивановете S-Max и Galaxy, за които към този момент е ясно, че няма да получат наследници. Версията на Kuga с спомагателен ред седалки ще се създава в завода във Валенсия, където с изключение на двата минивана се сглобява и моделът Mondeo.
Във Ford са уверени, че новият вид на Kuga ще помогне на марката да ускори позициите си на европейските пазари. В момента хибридната версия на кросоувъра е най-популярният модел в този сегмент на континента. За модела са налични 3 разновидността на хибридно задвижване - Plug-In Hybrid, EcoBlue Hybrid (мек дизелов хибрид) и Hybrid (пълен хибрид).



Ford Kuga EcoBlue Hybrid към този момент се предлага с 2,0-литров турбодизелов мотор с мощ от 150 к.с., работещ като мек хибрид с 48-волтова бордова система. Агрегатът с вътрешно горене EcoBlue Hybrid работи дружно с интегриран стартер-генератор, кадърен да съхранява електрическа сила по време на прекъсване и зарежда 48-волтова литиево-йонна батерия с въздушно изстудяване.
Версията Ford Kuga Hybrid употребява самозареждащ се напълно хибриден силов елемент, който разрешава изцяло електрическо задвижване и съчетава 2,5-литров бензинов мотор с цикъл на Аткинсън, електрически мотор, генератор, дребна литиево-йонна батерия и автоматизирана трансмисия с разпределение на мощността, създадена от Ford. Kuga Hybrid ще бъде налична в края на 2020 година със задвижване на предните колела или със система 4х4.


 Хибриден Ford Puma за спечелилия в „ Като две капки вода “ Хибриден Ford Puma за спечелилия в „ Като две капки вода “
Модерният кросоувър на Ford - Puma EcoBoost Hybrid, направи своя обществен дебют у нас от сцената на неповторимото шоу за преобразявания &b...
Най-модерната версия Ford Kuga Plug-In Hybrid съчетава 2,5-литров 4-цилиндров бензинов мотор с цикъл на Аткинсън, електрически мотор и генератор и литиево-йонна батерия с потенциал 14,4 кВтч, които дружно генерират сумарна мощ от 225 к.с. Новият кросоувър предлага напълно електрически пробег от над 50 км с предстоящ разход на гориво от 1,2 л/100 км и излъчвания на CO2 от 29 г/км.
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР