Американският президенте предложил да помилва Джулиан Асандж, ако основателят на

...
Американският президенте предложил да помилва Джулиан Асандж, ако основателят на
Коментари Харесай

Тръмп ще помилва Асандж, ако каже кой е разбил сървъра на Демократическата партия през 2016 г

Американският президенте предложил да помилва Джулиан Асандж, в случай че създателят на уеб страницата " Уикилийкс " каже кой е източникът на хакерската офанзива против Националния комитет на Демократическата партия, съобщи Ройтерс.
Адвокатката на Дженифър Робинсън съобщи, че е участвала на среща, на която предлагането е било направено от някогашния конгресмен републиканец Дейна Рорабакър и Чарлз Джонсън, за който е известно, че има тесни връзки с акцията на Тръмп.
 Отлагат делото за екстрадицията на Асандж в Съединени американски щати Отлагат делото за екстрадицията на Асандж в Съединени американски щати
Съдебното съвещание по делото за екстрадиция против създателя на " Уикилийкс " Джулиан Асандж няма да се състои идния месец, както беше п...
" Предложението, направено от конгресмен Рорабакър, бе господин Асандж да разпознава източника на обвързваните с изборите изявления през 2016 година в подмяна на някаква форма на опрощение ", сподели Робинсън в свидетелско свидетелствуване, обещано пред съд в Лондон.
Роденият в Австралия 49-годишен Асандж се пробва от Англия в Съединени американски щати, където са му повдигнати обвинявания в хакване на държавни компютри и нарушение на закона за шпионажа с публикуването на поверителна дипломатическа преписка в уеб страницата в интервала 2010-2011 г.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР