Американският президент Доналд Тръмп заяви днес, че възнамерява да публикува

...
Американският президент Доналд Тръмп заяви днес, че възнамерява да публикува
Коментари Харесай

Тръмп възнамерява да публикува видеозапис от операцията срещу Абу Бакр ал Багдади

Американският президент Доналд Тръмп съобщи през днешния ден, че има намерение да разгласява видеоклип от интервенцията против водача на " Ислямска страна " Абу Бакр ал Багдади, съобщи Франс прес, представена от Българска телеграфна агенция.

" Обмисляме го, допустимо е ", сподели в тази връзка Тръмп от военновъздушната база Андрюс покрай Вашингтон.

" Ние можем да вземем елементи от видеозаписа и да ги публикуваме ", добави президентът, който през вчерашния ден обществено разгласи за гибелта на самопровъзгласилия се " халиф " на " Ислямска страна ".

В излъченото по малкия екран изказване Тръмп даде подробна информация за интервенцията, при която Абу Бакр ал Багдади е бил обграден от американски сили, след което се е самовзривил с колан с експлозиви.

Тръмп загатна през днешния ден, че е запазил в загадка интервенцията против Абу Бакр ал Багдади от водачите на американския Конгрес поради следствието за импийчмънт на президента, съобщи Асошиейтед прес. Той съобщи, че не е уведомил Конгреса, тъй като ръководителят на комисията по разузнаването в Камарата на представителите Адам Шиф е прочут като най-големия пропагандатор на поверителна информация във Вашингтон.

Шиф играе основна роля в следствието за импийчмънт на президента Тръмп, отбелязва Асошиейтед прес. /БТА
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР