Американският президент Доналд Тръмп заяви, че преговорите с иранските власти

...
Американският президент Доналд Тръмп заяви, че преговорите с иранските власти
Коментари Харесай

Тръмп разясни кога ще води преговори с Иран

Американският президент Доналд Тръмп съобщи, че договарянията с иранските управляващи ще се проведат, когато Техеран "бъде подготвен ".

"Мисля, че Иран ще направи огромна неточност, в случай че извърши нещо (провокативно). " Ако постъпят по този начин, то те ще се сблъскат с велика мощ. Въпреки това, нямаме причина да считаме, че възнамеряват нещо сходно ", декларира Тръмп, представен от "Ройтерс ". Тези свои думи американският водач е споделил пред публицисти в Белия дом преди заминаването за среща с последователи.

По-рано президентът на Съединени американски щати предвижда "края на Иран ", ако управляващите в страната решат да подхващат провокативни дейности. "Ако Иран изиска да води военни дейности, то това ще бъде нейния формален край. Никога повече не заплашвайте Съединени американски щати! ", написа Тръмп в Туитър.

Припомняме, че Саудитска Арабия и няколко други страни от Персийския залив разрешиха на Съединените щати да разположат своите войски на тяхна територия, както и кораби - във водите на Персийския залив, да предупредят Иран да не прави враждебни дейности.

Превод и редакция: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР