Американският президент Доналд Тръмп заплаши журналист и фотограф от списание

...
Американският президент Доналд Тръмп заплаши журналист и фотограф от списание
Коментари Харесай

Тръмп заплашва журналист на Тайм със затвор заради снимка на писмо на Ким

Американският президент Доналд Тръмп заплаши публицист и фотограф от списание " Тайм " със затвор за това, че явно е направил фотография на писмо от Ким Чен Ун, оповестява БиБиСи.

Тръмп се скара на фотографа в Овалния кабинет, откакто е предизвестен от асистент да не прави фотография, съгласно " Тайм ". Интервюто продължава, само че се нажежава след споменаване на следствието на специалние следствия за Тръмп.

" Вместо това, може да отидеш в пандиза ", споделя президентът. Интервюто е извършено в Овалния кабинет на Белия дом в понеделник, два дни преди Тръмп да пътува до Флорида, с цел да стартира публично акцията си за преизбиране през 2020 година

По време на изявлението, Тръмп желае няколко пъти да приказва отвън протокола и без да се записва, в това число сега, откакто на публицистите на " Тайм " е показано писмото от водача на Северна Корея.

" Ето писмото, добре, в този момент ще ви покажа това писмо. Значи това е написано от Ким Чен Ун. Бешеми доставено през вчерашния ден. На ръка ".

Докато диалогът се обръща към евентуалните кандидати на демократите на изборите през идната година, прес-секретарят на Белия дом Сара Сандърс споделя на публицистите: " Не можете да снимате това, скърбя. "

" Какво беше това?! " - възкликва Тръмп.

Интервюто продължава, а репортерите питат, кого Тръмп дефинира като най-твърдия си политически съперник за 2020 година.

" Е, не знам. Виж, мисля, че съм направил толкоз доста. Би ли могъл да донесеш листата с нещата, апелирам те, дай ми четири от тях ", споделя Тръмп на един от помощниците, който бързо го показва и добавя, че е изработен " за през днешния ден ".

Президентът става все по-раздразнителен, когато " Тайм " оспорва изказванието му. Репортерът припомня на Тръмп, че някои от неговите помощници са " свидетелствали под клетва, под опасност от затвор ", че президентът се е опитал да повлияе на следствието от специфичен консултант Робърт Мълър.

Тръмп отвръща: " Извинете... Е, можете да отидете в пандиза, тъй като в случай че употребявате, в случай че употребявате фотографията, която сте взели от писмото, което ви дадох поверително. Не ви го дадох, с цел да го снимате - тъй че не играйте тази игра с мен ".

Журналистът дава отговор: " Съжалявам, господин президент. Вие със затвор ли ме заплашихте? "

Тръмп: " Ами, споделих ви следното. Казах ви, че можете да гледате това отвън протокола. Това не значи, че ще извадите парата си и ще започнете да вършиме фотоси. OK? Така че се надявам, че нямате фотография. Знам, че доста бързо сте го извадили - даже да сте били сюрпризирани да го видите. Не можете да правиш това. Затова се забавлявай с историята си. Защото съм сигурен, че това ще бъде 28-та ужасна история, която ще имам за мен в списание " Тайм ".

Тръмп от дълго време е удивен от " Тайм " и има преправени издания, отпечатани с него на корицата и сложени в неговите голф курорти. През 2016 година - за човек на годината. На идната година той твърди, че още веднъж е отхвърлил предложение да бъде лице на годината на списанието, което редакцията на " Тайм " дефинира като погрешна информация.

През 2018 година, годишната премия на " Тайм " за човек на годината е отдадена на преследваните публицисти. /news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР