Американският президент Доналд Тръмп подкопава националната сигурност на САЩ и

...
Американският президент Доналд Тръмп подкопава националната сигурност на САЩ и
Коментари Харесай

Шиф: Тръмп трябва да бъде отстранен от власт

Американският президент Доналд Тръмп подкопава националната сигурност на Съединени американски щати и приветства непознатата интервенция. Той употребява Украйна, с цел да мами по време на избори. Сенатът би трябвало да разгласи Тръмп за отговорен и да го отрстрану от служба.

Това съобщи в изявлението си пред Сената демократът Адам Шиф, който играе ролята на прокурор по време на почналия през днешния ден развой по импийчмънт против президента Доналд Тръмп, оповестиха международните осведомителни организации.

В острото си изявление, той съобщи, че Тръмп е отказал военна помощ на Украйна, до момента в който тя е във война с Русия.

Той настоя да бъдат призовани нови очевидци, които да дадат показания. Показан бе и видео клип, по време на който самият Тръмп желае държавнит секретар Майк Помпео и други видни политически фигури да свидетелстват.

Припомняме, че по-рано Шиф упрекна републиканците в Сената, че се пробват да покрият Тръмп с нагласен развой.

Той остро нападна препоръчаните от водача на болшинството в Сената на Съединени американски щати Мич Макконъл правила .

Според Шиф разпоредбите вършат " невероятно да има обективен развой " .
 Разрешават на сенаторите да пият единствено вода и мляко на процеса против Тръмп
Разрешават на сенаторите да пият единствено вода и мляко на процеса против Тръмп

Сенатор Рик Скот съобщи пред публицисти, че на сенаторите ще им бъде разрешено да пият единствено вода и мляко по време на процеса

Конгресменът от Калифорния добави, че в случай че разпоредбите на Макконъл бъдат признати и Тръмп бъде оневинен, процесът няма да потвърди невинността на президента.

Процесът единствено ще покаже желанието на Сената да помогне на президента да покрие истината , счита той.

Най-малко четирима републиканци би трябвало да се отклонят от партийната линия, с цел да бъдат прокарани поправките на демократите в Сената, което наподобява малко евентуално. Очаква се всички препоръчани ремонти от демократите да бъдат отхвърлени, защото са нужни 51 гласа .
 Демократите гневни: Републиканците покриват Тръмп с нагласен развой Обновена
Демократите гневни: Републиканците покриват Тръмп с нагласен развой

Ако разпоредбите на Макконъл бъдат признати и Тръмп бъде оневинен, процесът няма да потвърди невинността на президента

Всяка корекция ще бъде обсъждана до два часа. Ако поправките не бъдат признати, евентуално сенаторите няма да могат да чуят нови свидетелски показания по време на процеса.

Сенатът всеки миг ще стартира да дебатира резолюцията на Макконъл , която обрисува разпоредбите, по които ще се организира процесът против Тръмп.

След дебата резолюцията по какъв начин да се организира импийчмънт процесът ще бъде подложена на гласоподаване в Сената.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР