Американският президент Доналд Тръмп изрази задоволството си от състоянието на

...
Американският президент Доналд Тръмп изрази задоволството си от състоянието на
Коментари Харесай

Тръмп доволен от състоянието на икономиката

Американският президент Доналд Тръмп изрази задоволството си от положението на стопанската система на Съединени американски щати. Той направи това по време на обичайното търкаляне на великденски яйца в Белия дом, съобщи „ Асошиейтед прес “.

Тръмп направи малко изявление пред събралите се посетители. Той дефинира миналата година за Съединените американски щати като „ специфична “ и съобщи, че в стопанската система е реализиран прогрес. Президентът и брачната половинка му Мелания Тръмп, дружно с 12-годишния си наследник Барън, по-късно отидоха към мястото на моравата, където деца търкалят благодарение на дървени лъжици боядисани великденски яйца.

Тръмп се спря за малко и пред репортерите, отразяващи събитието. Пред тях той съобщи, че демократите са предали младите имигранти, що се отнася до постигането на съглашение по въпроса за програмата за отбрана от депортация на младите незаконни имигранти от латиноамерикански генезис, пристигнали в Съединени американски щати още като деца.

Тръмп разгласи предходната година желание да приключи програмата за отбрана на тези мигранти, въведена по времето на предшественика му Барак Обама. Президентът обаче споделя, че е отворен за вид, при който да бъде признат закон за продължение на действието й. Но Тръмп и Конгресът към този момент не могат да се схванат за изискванията, при които да стане това.


Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР