Американският президент Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и

...
Американският президент Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и
Коментари Харесай

Тръмп заплаши да спре социалните мрежи в интернет

Американският президент Доналд Тръмп  Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 година в нюйоркския заплаши през днешния ден да вкара регулации за обществените мрежи в интернет или даже да ги спре - ден откакто Туитър за първи път сложи сигнален знак на някои негови постове, подсказвайки на клиентите си да ревизират достоверността на съдържащите се в тях изказвания, предадоха Българска телеграфна агенция и Ройтерс.

Тръмп, без да показа никакви доказателства, в няколко ранни поста в Туитър повтори своите обвинявания към такива софтуерни платформи в политическа пристрастност, като написа: "Републиканците усещат, че обществените медийни платформи тотално заглушават консервативните гласове. Ние ще въведем строги регулации или ще ги затворим, преди да позволим това въобще да се случи. "

А след това добави: "Веднага почистете това, което направихте, СЕГА!!! "

Представители на Туитър и Facebook към този момент не са дали отговор на запитванията за коментар на последните изказвания на Тръмп. Акциите на двете компании поевтиняха след неговите туитове.

Президентът на Съединени американски щати не може едностранно да контролира или да закрие фирмите, което би изисквало решение на Конгреса или на Федералната комисия по връзките. Това обаче не попречи на Тръмп да насочи гневната си закана, отбелязва Асошиейтед прес.

В поредицата си от ранни постове президентът републиканец още веднъж жигосах гласуването по пощата на избори, което съгласно него щяло "да развърже ръцете на всички за изборни неистини, измами и обири на бюлетини ". Той влезе в гневен спор със обществените мрежи, които поддържат гласуването по пощата, като ги упрекна в интервенция в идните през ноември президентски избори и се закани, че като президент няма да допусне това.

Туитър постави предизвестие точно на два от постовете на Тръмп, в които той споделя, че гласуването по пощата е "измама ", и предвижда, че "пощенските кутии ще бъдат ограбени ". В предизвестието е даден съвет на клиентите на обществената мрежа "да се срещнат с обстоятелствата за гласуването по пощата ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР