Американският президент Джо Байдън приветства - тази на Johnson&Johnson, но

...
Американският президент Джо Байдън приветства - тази на Johnson&Johnson, но
Коментари Харесай

Джо Байдън приветства одобряването на поредната ваксина срещу COVID-19

Американският президент Джо Байдън приветства - тази на Johnson&Johnson, само че прикани американците да не смъкват гарда против пандемията.
" Това е страхотна вест за всички американци и окуражителна стъпка в нашите старания да сложим завършек на рецесията. Вижда се светлина в тунела, само че не можем да си позволим да свалим гарда и да одобряваме за даденост, че успеха е неизбежна ", съобщи президентът в декларация, представена от Франс прес. " Нещата евентуално ще се влошат с разпространението на нови разновидности ", предизвести Байдън, като прикани хората да продължат да съблюдават защитните ограничения - да мият ръцете си, да носят маски и да съблюдават обществена отдалеченост, написа.
 Байдън прикани за бързо приемане на проекта за възобновяване на стопанската система Байдън прикани за бързо приемане на проекта за възобновяване на стопанската система
Президентът на Съединени американски щати Джо Байдън приветства приемането на неговия проект за възобновяване на стопанската система на стойност 1,9 трилиона дола...
В световното изследване на Johnson&Johnson, обхванало 44 000 души, бе открито, че имунизацията е 66% ефикасна за попречване на приблизително тежък и тежък ковид четири седмици след инжектиране на дозата и 100% ефикасна в попречване на хоспитализация и гибел заради вируса, добавя Ройтерс. Много малко съществени странични резултати са докладвани в изпитването, което предлага и известни първични доказателства, че имунизацията понижава асимптомните инфекции. Очакват се обаче още проучвания, а Федералната организация за надзор на храните и медикаментите през днешния ден отхвърли концепцията, че е потвърдено, че имунизацията предотвратява предаването на болестта сред хората, и добави, че няма данни, които да дефинират какъв брой дълго трае отбраната от нея.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР