Американският претендент в тежка категория Джарел Милър реагира по забавен

...
Американският претендент в тежка категория Джарел Милър реагира по забавен
Коментари Харесай

Джарел Милър: Чух, че магаре е хвърлило Тайсън Фюри 7 пъти

Американският кандидат в тежка категория Джарел Милър реагира по занимателен метод на изявлението на някогашният първенец Тайсън Фюри, който преди време сподели, че по време на спаринг е съумял да изпрати Милър в нокдаун 7 пъти, след което той се е прибрал вкъщи в Съединени американски щати.

„ Вярвате ли в това? Наистина ли вярвате на Тайсън Фюри? Знаете ли, чух, че едно магаре го е хвърлило 7 пъти. Разбирате ли, в медиите се разгласяват прекалено много измислици, вместо естествени неща. Сега всички се пробват да провокират интерес, защото с Джошуа сключихме договорка за борба. Всеки се пробва да се трансформира в център на вниманието. Но с Тайсън сме положителни другари. Мога да ви покажа кореспонденцията ни в инстрагам. Често си пишем с него. Винаги съм казвал, че съм му почитател. Той е същински. Той е подобен, какъвто е в реалност “, сподели Милър.

Джарел Милър ще се изправи против международният първенец на WBA, WBO, IBF и IBO в тежка категория Антъни Джошуа на 1 юни в „ Медисън Скуеър Гардън “ в Ню Йорк.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР