Американският Конгрес взе решение да отложи гласуването на законопроекта за

...
Американският Конгрес взе решение да отложи гласуването на законопроекта за
Коментари Харесай

US Конгресът отложи за утре гласуването на закона за имигрантите

Американският Конгрес взе решение да отсрочи гласуването на законопроекта за фамилиите на незаконните имигранти. То ще се организира на следващия ден. Това са съобщили източници и от двете партии, представени от USA Today.
Републикански конгресмен, който е измежду вносителите, е изразил податливост да се даде време на сътрудниците му да се срещнат с предлагания текст, да зададат въпросите си, с цел да вземат след това решение. Но в същто време е отсякъл, че повече от ден не може да им бъде даден.
Законопроектът се считаше като компромис сред умерените крила на двете партии по оспорваната тематика.
Според организацията, това е знак, че документът няма задоволително поддръжка, с цел да бъде признат.
Припомняме, че по-рано стана ясно, че администрацията на президента на Съединени американски щати Доналд Тръмп ще приключи правосъдното гонене на родителите, които нелегално са влезнали в страната с децата си.
Това се случва след декларираното желание за следване на политиката на " Нулева приемливост ", изявлението на самия Тръмп, че Съединени американски щати не са мигрантски лагер и отводът на администрацията му да се извини след изнесената статистика какъв брой деца са били наложително разграничени от фамилиите им.
Последва мощен публичен напън по тематиката и смяна в формалната политика.
Първата дама на Съединени американски щати Мелания Тръмп взе отношение по тематиката, както и посети мигрантски лагер по границата с Мексико.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР