Американският клон на компанията печели отличието за трети пореден път

...
Американският клон на компанията печели отличието за трети пореден път
Коментари Харесай

Zurich Insurance бе обявена за най добрият застраховател за жени висши мениджъри

Американският клон на компанията печели оценката за трети следващ път

За трета поредна година Zurich Insurance бе приета за една от най-хубавите компании на 2018 год. за присъединяване на дамите в ръководството на сдружението. Проучването е на американската Национална асоциация на жените-ръководители (National Association for Female Executives, NAFE), която годишно избира компания от Съединени американски щати с най-вече дами във висшето ръководство. За избора на най-хубавата " женска " компания NAFE организират изследване измежду чиновниците, учат вътрешната политика и изискванията на труд за дамите, в това число и достъпността до просветителни и други обществени стратегии.

В Zurich North America 50% от всички чиновници са дами, а 41% от висшите мениджъри са от нежния пол. Според изпълнителния шеф на Zurich North America – Кетлин Савио, жените-ръководители сполучливо въздействат на бизнес процесите в една компания и подтикват високи резултати, внушавайки доверие и в чиновниците, и в клиентите. В Zurich е построена Женска иновационна мрежа (WIN) - професионална платформа за другарство с единомишленици, с над 1800 членове в Северна Америка.

На второ място в класацията на NAFE измежду застрахователите е сложена компанията New York Life Insurance, където 54% от заетите са дами, а процентът на дамите висши мениджъри е 37.

Трета е MetLife. Жените, които работят в компанията, са 58% от всички чиновници. Висшите мениджъри-жени да 34% от управническия състав на сдружението.

Глобална ранглиста на най-хубавите компании за жени-ръководители в Съединени американски щати

Abbott (висши мениджъри дами: 44%)

Adecco

Deloitte

Ernst & Young LLP

FleishmanHillard

IBM

Johnson & Johnson

KPMG

L’Oréal USA

Procter & Gamble
Източник: insmarket.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР