Американският изпълнител Фарел Уилямс и модната къща "Chanel" организират съвместно

...
Американският изпълнител Фарел Уилямс и модната къща "Chanel" организират съвместно
Коментари Харесай

Фарел Уилямс и модна къща Chanel започват менторска програма за предприемачи - slava.bg

Американският реализатор Фарел Уилямс и стилната къща "Chanel " провеждат взаимно менторска стратегия за чернокожи и латино бизнесмени, заяви ContactMusic.

Програмата е част от самодейността на музиканта "Black Ambition ", чиято цел е оказването на финансова поддръжка на чернокожи и латино бизнесмени, работещи в областта на технологиите, дизайн, опазване на здравето, потребителски артикули. Според артиста тези бизнесмени нямат задоволително посланичество в бизнеса и имат потребност от поддръжка, с цел да се развиват.

Изпълнителят на шлагера "Happy " и стилната къща "Chanel " ще провеждат семинари и срещи с известни персони, с цел да споделят скъп опит с бизнесмените.

"За мен е същинска чест, че "Chanel " поддържа самодейността "Black Ambition ". Менторство е измежду главните неща в нея и е от огромно значение за триумфа на идващото потомство чернокожи и латино бизнесмени ", споделя Фарел Уилямс.

Участниците в програмата ще получат опция да се срещнат с известни лица и с представители на висшия мениджмънт на стилния брад, предава Българска телеграфна агенция. Те ще им дадат скъпи препоръки по какъв начин бизнесът им да бъде сполучлив.
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР