Американският институт за цветовете Пантон обяви нюанса на 2023 година

...
Американският институт за цветовете Пантон обяви нюанса на 2023 година
Коментари Харесай

Обявиха цвета на 2023 година - “Вива Маджента“

Американският институт за цветовете „ Пантон ” разгласи нюанса на 2023 година – „ Вива Маджента ”. Той съставлява бляскав наситено-розов цвят, а експертите са избрали точно него, тъй като показва вътрешна мощ и убеденост, свързва се също и с оптимизъм и наслада. Цветът е съвършен баланс сред топлите и студените нюанси.
Прочетете още
От елементи е въодушевен от бръмбара кохинил, който има изумителен цвят и постоянно се слива със сходни по разцветка цветя и плодове. Докато други типове са изчезнали, кохинилът е оживял в продължение на хилядолетия. Благодарение на него светът е научил за веществото кармин, което е един от най-популярните естествени оцветители и има принос за атрактивния тип на някои сладки произведения, питиета и козметични артикули.

Както нормално, към цвета към този момент се завъртяха няколко фешън сбирки, а се счита, че това е разцветка, желана и от цифровия свят - изключително във видеоигрите.  

Институтът за цветовете „ Пантон “ е проучвателен център на компанията Pantone, чийто предмет на активност е пробната работа с цветовете и тяхното въздействие върху другите браншове като  мода, полиграфия, интериорен дизайн, реклама, кино  и други Той дефинира цвят на годината от 2000 година насам. 
   View this post on Instagram   
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР