Американският институт за изучаване на войната пък разкри как украинската

...
Американският институт за изучаване на войната пък разкри как украинската
Коментари Харесай

Руската опозиция се готви за преврат? Путин щял да бъде убит и заменен вероятно с Мишустин

Американският институт за проучване на войната пък разкри по какъв начин украинската войска можело да реализира пробив на юг

Руската съпротива си е сложила за цел да унищожи президента Владимир Путин преди Нова година. Ако това се случи той ще бъде сменен от съветският министър председател Михаил Мишустин, заяви украинската осведомителна организация УНiАН.

" Наистина доста желаеме да унищожаваме Путин. Имахме няколко благоприятни условия. Получавахме обаче информация или в несъответствуващ миг, или в точния момент, само че нямахме хора. Имаше един случай, когато получихме 100% точна информация за два дни. Разполагахме с задоволително време да се подготвим, само че не можахме, тъй като не намерихме никого и това е огромен минус “, разяснява съветският опозиционер Вячеслав Малцев.

Украинското издание разкри, че той общувал с партизани, които били подготвени да убият съветският президент, само че нямали опция да се озоват на мястото където бил той.

Малцев обаче е уверен, че късмет за унищожаване на диктатора въпреки всичко ще се открие. 

" Целта не се трансформира - би трябвало да унищожим Путин преди Нова година. Това е наша задача, а не на украинската войска или западните разследващи служби “, прибавя той, представен от украинското издание. 

УНiАН напомня, че Путин бил болен. Имало сведения, че бил с шизофрения.

Украинската осведомителна организация разгласява и следващия отчет на американският Институт за проучване на войната, в който се разяснява по какъв начин армията на Киев може да реализира забележителен пробив на юг, защото идната отбранителна линия на окупаторите не е толкоз добре минирана и укрепена. Според американският анализатори руснаците не разполагали с запаси и това щяло да улесни украинските бойци на фронта. 

Според роденият в украинския град Суми Юрий Подоляка обаче действителността е малко по-различна от тази, която разказват американците. Украинските бойци към момента не са съумели да пробият и първата отбранителна линия. 
 Първата отбранителна линия на руснаците край Роботине – Вербове е на височините. От тази карта на Юрий Подоляка се вижда, че боевете се водят наоколо, само че тя към момента не е пробита
 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News


КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg