Американският художник и дизайнер Райдър Рипс пусна на аукцион за

...
Американският художник и дизайнер Райдър Рипс пусна на аукцион за
Коментари Харесай

Продадоха меме за 23 000 долара

Американският художник и дизайнер Райдър Рипс пусна на аукцион за цифрово изкуство известното меме " Deal with it " и 24 часа по-късно го продаде за огромна сума. Това оповестява криптографичната платформа Foundation.
Рипс пуснал за продажба NFT-токен – неповторим дигитален документ, който дава извънредни права за фото, видео, аудио и всевъзможни други цифрови формати. След едно денонощие мемето е било купено за 23 000 $.
 Япония ще влага най-малко 130 милиона $ в цифрови технологии Япония ще влага най-малко 130 милиона $ в цифрови технологии
Част от тази сума ще бъде употребена за трансформиране на редица услуги на държавно управление в онлайн режим. Японските управляващи имат намерение...
В описанието на аукциона Рипс споделя, че купувачът ще получи освен копие на мемето, за което става дума, само че и „ всички права за него, в това число истинския образец в Photoshop ”.
Също по този начин припомня, че той е създател на портала Dump.fm, където през 2010 година е почнало разпространяването на черните очила с текст Deal with it.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР