Американският хип-хоп изпълнител Фифти Сент покани журито на американските телевизионни

...
Американският хип-хоп изпълнител Фифти Сент покани журито на американските телевизионни
Коментари Харесай

Фифти Сент обиди брутално наградите Еми - показа на организаторите гол ...

Американският хип-хоп реализатор Фифти Сент предложения журито на американските телевизионни награди " Еми " да " целуне чернния му гъз ". Той стори това в скандална обява в Instagram, съобщи БГНЕС.
" Майната ѝ на вашата организация. Интересува ме единствено премията от Националната асоциация за развиване на цветнокожите (NAACP) ", написа рапърът, като гарнира обявата с актова фотография на задните си елементи.
Очевидно недоволството на Фифти Сент е провокирано от обстоятелството, че телевизионният сериал " Властта в града през нощта ", който той продуцира за канал Starz, не е измежду номинираните за премията. Сериалът, чиято премиера се състоя през 2014 година, получи 11 номинации за NAACP.
През юли Фифти Сент влезе в спор с мъж в ресторант в Еджуотър, Ню Джърси и направи разгром в заведението. Минувач се доближил до лятната веранда на ресторанта, където рапърът бил с момиче, почнал да снима с камера и го предизвика. Музикантът хвърлил маса по мъжа, удряйки паркиран покрай ресторанта " Лексус ". След това напуснал заведението, дружно с дамата.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР