Американският гигант “Локхийд Мартин представи своята оферта за превъоръжаване на

...
Американският гигант “Локхийд Мартин представи своята оферта за превъоръжаване на
Коментари Харесай

Предлагат ни нови Ф-16 блок 70

Американският колос “Локхийд Мартин ” показа своята оферта за превъоръжаване на нашите Военновъздушни сили с нов вид изтребители. Компанията предлага да ни продаде новопроизведени Ф-16, блок 70. Това е последната трансформация на тествания в голям брой войни военен аероплан. Представители на компанията увериха, че в случай че изберем техния аероплан, това ще е най-хубавото за Въоръжените ни сили, защото е най-успешната трансформация на изтребителя.

Презентацията на самолета бе проведена от Атлантическия клуб, като водещ на мероприятието бе някогашният външен министър Соломон Паси. “Дай боже, един ден, когато имаме повече пари, да минем и на Ф-35 ”, побърза да каже Паси, преди състезанието да е стартирал. Експерти обясниха, че Ф-35 в действителност е добър аероплан, само че безценен и мъчно можем да си го позволим.

Новопроизведените Ф-16, блок 70 имат запас от 12?000 часа, споделиха от компанията. Изтребителите за България ще бъдат създадени в Южна Каролина. На въпрос на “Труд ” планува ли се разсрочено заплащане, както е гласувано в Народно събрание, отговорът бе, че за това ще договарят държавните управления.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР