Американският гард Майк Джеймс подписа нов договор с баскетболния ЦСКА

...
Американският гард Майк Джеймс подписа нов договор с баскетболния ЦСКА
Коментари Харесай

Голямата звезда на ЦСКА преподписа с руския гранд

Американският гард Майк Джеймс подписа нов контракт с баскетболния ЦСКА (Москва), оповестиха от пресслужбата на клуба. Договорът на 29-годишния баскетболист е за 3 години. “Щастлив съм, че оставам в ЦСКА (Москва) и продължаваме взаимния си път още три години. Вярвам, че тези три години, които ни предстоят, ще бъдат цялостни с шампионски титли”, разяснява Джеймс.
.@TheNatural_05 and CSKA: together until 2023

Один из лучших атакующих игроков в современном европейском баскетболе, готовый взять на себя ответственность в сложные для команды минуты, продолжит нас радовать невероятной игрой #CSKAbasket pic.twitter.com/ETzdYi2lyS
— CSKA Moscow (@cskabasket) June 1, 2020 Сезон 2019/2020 в баскетболната Евролига беше публично преустановен на 25 май поради неспособност да се доиграе, защото пандемията от ковид спря мачовете на много ранен стадий. Но Джеймс стана трети в листата на най-хубавите играчи в Евролигата със приблизително по 21.7 точки на мач, като в 16 от 28-те изиграни мача вкара 20 или повече точки. В три от мачовете пък има 30 и повече точки. Отделно при битките има по 3.3 приблизително на мач, както и по 4.3 асистенции. Отделно от това, за сезон 2018/2019 беше най-резултатен в Евролигата.  Вижте топ 10 на свободните сътрудници в Евролигата Джеймс дойде при московските “армейци” през август 2019 година, а преди този момент е носил екипите на КК Загреб, израелския Апоел Галил Гилбоа, италианските Пафони и Милан, гръцките Колос и Панатинайкос, както и испанския Барселона. В НБА е носил екипите на Финикс Сънс Ню Орлиънс Пеликанс.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР