Американският DJ Ричард Хол, по-известен като Моби, проговори за исканията

...
Американският DJ Ричард Хол, по-известен като Моби, проговори за исканията
Коментари Харесай

Моби: ЦРУ ме помолиха да разпространявам слухове за Тръмп!

Американският DJ Ричард Хол, по-известен като Моби, проговори за настояванията на Централно разузнавателно управление на САЩ да популяризира информация за " връзките " на американския президент Доналд Тръмп с Русия, пишат съветски медии.

Според музиканта, актьорите и някогашните чиновници на специфичните служби, с които той се е сприятелявал през годините по турнета, са " в действителност загрижени " за по този начин нареченото " скрито съглашение " на Тръмп с Москва. Моби твърди, че сътрудниците на Централно разузнавателно управление на САЩ го помолили да популяризира информацията, че бъдещият американски президент е " сътрудник на Кремъл ".

" Така че ми дадеха някаква информация и споделиха: " Виж, в обществените мрежи вашата аудитория е по-голяма от нашата. Бихте ли разгласили част от тази информация по подобен метод, че да ги извършите обществени там, " - сподели Моби.

През февруари той написа във Фейсбук, че Тръмп " изнудва " Москва заради по този начин нареченото " съветско досие ". Той означи, че е научил за това след " уикенд с другари от Вашингтон ". Музикантът не доказваше по никакъв метод думите си. По-късно той пусна различен пост в обществените мрежи, където се назова " просто смешник ", който " прави животни от балони " и добави, че всичко това може да е погрешно.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР