Американският бизнесмен Илон Мъск, който стана новият собственик на Twitter

...
Американският бизнесмен Илон Мъск, който стана новият собственик на Twitter
Коментари Харесай

Twitter ще поддържа публикации с дължина до 4000 знака

Американският предприемач Илон Мъск, който стана новият притежател на Twitter по-рано тази година, удостовери, че скоро потребителите на обществената мрежа ще могат да разгласяват постове с дължина до 4000 знака. В момента един туит може да съдържа не повече от 280 признака.

Припомняме ви, че в края на октомври Мъск стана новият притежател на Twitter и пое поста основен изпълнителен шеф на компанията. Оттогава насам той е направил доста промени в работните процеси на компанията и е оповестил редица нововъведения, които скоро ще станат налични за потребителите на обществената мрежа. Тя стартира с уволнението на съвсем половината от чиновниците на Twitter и връщането на множеството от останалите чиновници от отдалечена работа в офисите.
-->
През ноември тази година Мъск разгласи, че разработчиците възнамеряват да внедрят опцията за писане на по-дълги туитове в обществената мрежа, само че не показа никакви детайлности по въпроса. Сегашното ограничаване от 280 знака беше признато през 2017 година, до момента в който при започване на съществуването на Twitter потребителите трябваше да се задоволяват със 140 знака на туит.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР