Американският автомобилен гигант General Motors обяви, че 6 нейни модела (версия

...
Американският автомобилен гигант General
Motors обяви, че 6 нейни модела (версия
Коментари Харесай

GM дава функционалности за автономно управление на още 6 свои модела

Американският авто колос General Motors разгласи, че 6 нейни модела (версия 2022 година) ще получат функционалности от технологичното семейство за автономно управление Super Cruise. От GM анонсират технологията си Super Cruise като първата в индустрията система за автономно управление, която дава опция на водача да освободи ръководството на превозното средство при придвижване по картографирани повече от 200 000 мили пътища в Съединените Американски Щати и Канада.

Функционалностите, част от технологията Super Cruise, които ще получат Cadillac Escalade, CT4, CT5, Chevrolet Silverado, GMC HUMMER EV Pickup и GMC Sierra, ще бъдат свързани с функционалност за изтегляне на ремарке при самостоятелно ръководство, автоматична смяна на лентите, усъвършенствана навигационна функционалност с обрисуване на поддържаните от системата картографирани пътища и други.

От GM споделят, че технологичното семейство Super Cruise ще бъде налично при 22 от моделите на компанията-майка до 2023 година, като включително ще бъдат включени и 100% електрическите Cadillac LYRIQ и GMC HUMMER EV SUV. Първият от двата ще бъде наличен на пазара през първата половина на следващата година, а вторият през първата половина на 2023 година.

Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР