Американският актьор Стивън Сегал, който е специален представител на руското

...
Американският актьор Стивън Сегал, който е специален представител на руското
Коментари Харесай

Стивън Сегал става партиен член в Русия, ще се занимава с екологични въпроси

Американският артист Стивън Сегал, който е специфичен представител на съветското външно министерство по руско-американските филантропични връзки, в събота публично ще стане член на съветската партия " Справедлива Русия - за истината " и ще се занимава с екологични въпроси, заяви ТАСС, като цитира информация от пресслужбата на партията.

Преди това Сегал бил член на партията " За истината ", а в този момент дружно с групировката се причислява към " Справедлива Русия - за истината ", излиза наяве от информацията от пресслужбата.

Оттам прецизирали, че актьорът не има намерение да се кандидатира за народен представител, защото има американско поданство.

Стивън Сегал, една от звездите на екшъна през 80-те и 90-те години на предишния век, прочут с функциите си във филми като " Труден за ликвидиране " и " Под блокада ", който нееднократно е засвидетелствал поддръжката си за Владимир Путин, получи съветско поданство през 2016 година Паспортът му беше връчен персонално от президента на среща, излъчена по малкия екран.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР