Американският актьор, режисьор, продуцент и сценарист Силвестър Сталоун празнува 76-ия

...
Американският актьор, режисьор, продуцент и сценарист Силвестър Сталоун празнува 76-ия
Коментари Харесай

Силвестър Сталоун навърши 76 г.

Американският артист, режисьор, продуцент и сценарист Силвестър Сталоун чества 76-ия си рожден ден. Той е роден на 6 юли 1946 година в Ню Йорк. Известен е най-много с присъединяване си във филмовите поредици „ Роки “ и „ Рамбо “. Носител е на премиите „ Златен глобус”, „ Сатурн” и „ Сезар”, написа nova.bg.

Като младеж Сталоун е доста избухлив – гонен е от учебно заведение цели 10 пъти. На 15-годишна възраст попада в учебно заведение за проблематични деца, където стартира да се занимава със спорт и спектакъл. На 16 години стартира да се занимава с „ лек “ културизъм. По-късно учи трагично изкуство в Университета на Маями.

За първи път Сталоун се дами през 1974 година за Саша Цак. С нея имат двама синове – Сейдж Сталоун и Серджо Сталоун. Развеждат се на 14 февруари 1985 година Същата година се дами за модела и актриса Бриджит Нилсън, от която няма деца. Бракът им трае единствено две години.

На 17 май 1997 година подписва третия си брак - с някогашния модел Дженифър Флавин, която го подарява с три дъщери – София, Систин и Скарлет.

През март 2018 година Силвестър Сталоун основава киностудията Balboa Productions, където той е съпродуцент на всеки един план. Сталоун ще изиграе основната роля във кино лентата " Самарянин " (Samaritan), който би трябвало да се появи на екран през август 2022 година
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР