Американският актьор и комик Боб Сагет, който бе намерен починал

...
Американският актьор и комик Боб Сагет, който бе намерен починал
Коментари Харесай

Обявиха официално как е починал Боб Сагет

Американският артист и комедиант Боб Сагет, който бе открит умрял в хотелската си стая в неделя, е умрял в съня си и не се е мъчил. Това сочи отчет на проверяващите органи, съобщи БГНЕС.

Часове по-рано той е изнесъл концерт като част от турнето си в Съединени американски щати. След това артистът се е обадил на брачната половинка си, а след това даже е написал туит за това какъв брой благополучен е да се завърне на сцената след десетки анулирани представления поради Ковид.
Почина ръководителят на Европейския парламент - поради пневмония
Председателят на Европейския парламент Давид Сасоли е умрял тази нощ. Според първичната информация повода за кончината са усло...
Прочети повече
Именно брачната половинка на Боб е тази, която е насочила полицията къде да го търси. Комикът е трябвало да се завърне с полет от Лос Анджелис, само че откакто не се е качил на самолета и не се е обадил на брачната половинка си, тя звъннала в хотела. Стендъп звездата прекара Ковид неотдавна, само че околните му настояват, че е изглеждал добре в дните преди да почине.

Предполага се, че артистът е умрял в резултат на инсулт или инфаркт, само че окончателната причина за гибелта ще стане ясна след към три месеца.

Още от ШОУБИЗНЕС:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР