Американският актьор Джони Деп даде показания, отричайки твърденията на бившата

...
Американският актьор Джони Деп даде показания, отричайки твърденията на бившата
Коментари Харесай

Джони Деп обвини бившата си съпруга в насилие

Американският артист Джони Деп даде показания, отричайки изказванията на някогашната си брачна половинка, която твърдеше, че е била бита от него , описвайки го като страшилище, съобщи Асошиейтед прес.

В залата на лондонския Върховен съд Деп застана на мястото, отредено за очевидци в границите на делото за клюка, което той заведе против английския таблоид " Сън ". Актьорът се закле пред съда и даде цялостното си име - Джон Кристофър Деп Втори. Деп съобщи, че някогашната му брачна половинка Амбър Хърд е разтръбила пред целия свят, че се е страхувала за своя живот поради него , описала го като извънредно страшилище, само че това не било истина. Напротив, при един случай тя е била тази, която го е блъснала.

Адвокатът на Деп Дейвид Шърборн поддържа тезата на артиста. " Тя е била насилничката в фамилията. Амбър Хърд е спорен и нападателен субект, измъчен от рискови съмнения в настроението. Тя непрестанно е предизвиквала кавги и е изпадала в в пристъпи на принуждение ! ", посочи юристът.
 Джони Деп БГНЕС
По време на показанията си Деп призна, че е взимал опиати още от 11-годишна възраст, защото неговата фамилна среда била доста нестабилна. " Това беше единственият метод да притъпя психическата болежка,която изпитвах. Често съм се вбесявал в по-късните си години, само че това не значи, че съм имал проблеми с преодоляването на гнева си. Когато нещата ескалират прекомерно доста, аз постоянно съм се оттеглял в своя ъгъл! ", съобщи Деп.

Процесът ще разкрие детайлности от персоналния живот на холивудския артист, на някогашната му брачна половинка, актрисата Амбър Хърд и на други известни персони. Деп, който е на 57 години, съди " Нюз груп нюзпейпърс " и основния редактор Дан Утън за клюка в публикация на Утън във в. " Сън " от 2018 година, в която артистът е наименуван " бияч на съпруги ".

Деп се появи, облечен в костюм, със слънчеви очила и защитна маска на лицето в неоготическата постройка на Висшия съд в Лондон за началото на процеса. Бившата му брачна половинка Амбър Хърд пристигна настрана, придружавана от две дами, които я държаха за ръце. Актрисата бе покрила лицето си с червен шал.
 Джони Деп БГНЕС
Делото, което се гледа от Висшия съд в Лондон, се чака да продължи три седмици. Показания ще дадат и Деп, и Хърд. Процесът беше отсрочен от март поради пандемията от новия ковид.

Двамата се срещат през 2011 година на снимачната площадка на " Дневникът на едно пиянде " ( " The Rum Diary " ) и се женят през февруари 2015 година Петнадесет месеца по-късно Хърд подава молба за бракоразвод и дни по-късно получава ограничаваща заповед против Деп. Актрисата упреква брачна половинка си във физически тормоз, той отхвърля. Разводът им е завършен през 2017 година, когато ограничаващата заповед отпада и Деп приема да заплати на Хърд авансово контрактуваната сума от седем милиона $.

Миналата седмица съдът не почете настояването на " Сън " жалбата на Деп да бъде отхвърлена, макар че съдията заключи, че Деп не е извършил правосъдната заповед да даде разпечатки от кореспонденцията с текстови известия с асистента си. Защитата на издателската група настояваше за тях с изказванието,че те потвърждават, че артистът взема опиати. Съдия Андрю Никол разпореди, че Хърд може да участва правосъдната зала, с цел да чуе показанията на брачна половинка си, въпреки че Деп искаше тя да не участва в залата с изключение на в случаите, когато е призована като очевидец.

Деп дойде в Лондон за процеса от Калифорния, Съединени американски щати, а Хърд - от вкъщи си във Франция, писа английският в. " Гардиън ". Сред очевидците се чака да бъдат някогашните партньорки на артиста Ванеса Паради и Уинона Райдър, които при предварителните чувания обявиха, че Деп в никакъв случай не е проявявал принуждение. През трите седмици на делото, съвещанията ще се водят в зали в пет разнообразни съдилища в Лондон поради рестриктивните мерки по отношение на пандемията от новия ковид, означи в. " Гардиън ".

Стойността на адвокатските възнаграждения и на разноските за правосъдните зали евентуално надалеч ще надвиши компенсациите, които се чака да бъдат присъдени по делото. Деп съди Хърд за 50 милиона $ за уронване на престижа в друго дело в Съединени американски щати, поради изказванията й за домашно принуждение от негова страна против нея пред в. " Вашингтон пост ". Очаква се процесът в Съединени американски щати да стартира следващата година.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР