Американският актьор Джеймс Франко е поредната холивудска звезда, която попадна

...
Американският актьор Джеймс Франко е поредната холивудска звезда, която попадна
Коментари Харесай

Джеймс Франко стана поредният актьор, обвинен в сексуални престъпления

Американският артист Джеймс Франко е следващата холивудска звезда, която попадна в светлината на сексскандала, който от месеци тресе филмовата промишленост в Съединени американски щати.

Той е бил упрекнат в неприемливо полово държание от няколко дами, споделили историите си пред в. Los Angeles Times.

Бивши студенти по актьорско майсторство са описали неприятните прекарвания, които са имали на снимачната площадка под режисурата на Франко.

Една от жертвите - Сара Тайдър-Каплан споделя, че по време на фотосите на гола сцена той махнал силиконовите протектори от слабините й. Други две дами пък разказват негово експлоадиране, когато отказали да се съблекат голи.

Вайълет Пейли, която е имала връзка с Франко, споделя, че до момента в който били дружно, той я принудил да прави орален секс в автомобил.

За да се отбрани и опише своята позиция, Франко се появи в телевизионното предаване на Сет Майерс. В диалог с водещия той съобщи, че разказите на Пейли и Тайдър-Каплан не са напълно точни, само че призна, че те имат право да дадат своята позиция.

"Вижте, през целия си живот съм се гордял, че поемам отговорност за нещата, които върша или съм правил. Ето за какво и в този момент би трябвало да направя това, с цел да запазя стабилността си ", сподели артистът по време на шоуто.

"Нещата, за които чух, че са оповестени в Twitter, не са точни. Но изцяло поддържам хората, които излизат на ярко и могат да надигнат глас, тъй като дълго време не са били в положение да го сторят. Ето за какво не желая да ги спирам по никакъв метод ", съобщи той и добави: "Ако съм направил нещо неправилно, ще го оправя — по този начин би трябвало. "
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР