Американският актьор Бил Козби беше признат за виновен от съда

...
Американският актьор Бил Козби беше признат за виновен от съда
Коментари Харесай

Бил Козби беше признат за виновен за изнасилване на първа инстанция

Американският артист Бил Козби беше приет за отговорен от съда и по трите пункта в процеса за полово принуждение (проникване без единодушие, навлизане, до момента в който сътрудникът е в безсъзнание и навлизане откакто е употребявано упойващо вещество), осъществено през 2004 година, по които беше упрекнат, оповестява телевизия Fox News. Козби го грозят по 10 години затвор за всяко от обвиняванията, като занапред ще има обжалвания, прецизира БГНЕС.
Десетки дами упрекнаха 80-годишния Козби, че им е давал мощно настоящи сънотворни хапчета, след което ги изнасилвал. Повечето от тези обвинявания нямат късмет да получат правосъдна реализация заради изтекла отминалост. До съда до момента са достигнали единствено обвиняванията на 44-годишната Андреа Констанд.
Според известия в медиите, Козби е изнасилил Констанд през 2004 година, само че тогава не е повдигнато обвиняване, а през 2006 година те сключили извънсъдебно съглашение. Козби декларира, че връзките му с Констанд са били учредени на взаимно единодушие.
Процесът се точи от 2016 година. В средата на юни 2017 година. правосъдното съвещание приключи без произнасянето на присъда.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР