Американските здравни власти съобщават за увеличаване на броя на пациенти

...
Американските здравни власти съобщават за увеличаване на броя на пациенти
Коментари Харесай

В САЩ съобщават за увеличаване на случаите във възрастовата група между 30 и 40 години с по-сериозни симптоми

Американските здравни управляващи оповестяват за увеличение на броя на пациенти във възрастовата група сред 30 и 40 години с по-сериозни признаци в резултат на Covid-19.Според информация на Центровете за надзор и предварителна защита на болесттите най-често срещания сега вид на вируса в страната е този, който първо бе регистриран във Англия.

На някои места управляващите показаха особена паника. В Мичигън макар по-зачестената акция по имунизиране се вижда " доста нарастване на случаите ", съгласно основното здравно лице на щата Жоней Калдън. Калдън също уточни, че има скок и при постъпилите в лечебни заведения и прикани да се вземат по-твърди ограничения за попречване на разпространяването на вируса.

Центровете за надзор и предварителна защита на болесттите са на място в Мичигън в опит да схванат на какво се дължи утежняването на обстановката. За момента  фокусът им са места за отнемане от независимост и спортни мероприятия.

В Съединените щати в народен проект на ден се слагат по към три милиона ваксини, само че се вижда повишаване на новите случаи. Oт Центровете за надзор и предварителна защита на болесттите обаче означават, че броят на умрелите спада с помощта на имунизирането на уязвимото население.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР