Американските военновъздушни сили "трябва да бъдат подготвени да установят превес

...
Американските военновъздушни сили "трябва да бъдат подготвени да установят превес
Коментари Харесай

САЩ посочиха условието за победа в световна война

Американските военновъздушни сили "трябва да бъдат готови да открият превес във въздуха в първия ден на войната, " в противоположен случай "останалите служби няма да имат време да се причислят към спора. "

Условието за успеха на Съединените щати в международна война беше посочено от военния специалист и асистент секретар на Военновъздушни сили Уил Ропър пред американското издание Breaking Defense

Както е разказал Ропър, интензивно насърчаващ програмата Next Generation Air Dominance (NGAD), в границите на която се основава изтребител от шесто потомство, самолетът от пето потомство F-35 Lightning II към момента не може да се смята за разполагаем за закупуване в огромно количество.

Според Ропър, сега базовата цена на изтребителя от пето потомство е конкурентна, което не може да се каже за експлоатационните разноски на самолета.

Според авиационния анализатор Ричард Абулафия, проектите за закупуване на 1 763 F-35A Lightning II от американските военновъздушни сили "винаги са били една от най-странните измислици в доставките за защита ".

„ По принцип те могат да си разрешат да придобият към 50 такива изтребители годишно, като се имат поради конкуриращите се цели и, като се прибавят 20-25 години при този ритъм, евентуалният сбор F-35A Lightning II ще бъде към 1000-1200 ", позволил е специалистът.

Абулафия счита, че концепцията за понижаване на покупките на F-35A Lightning II в интерес на изтребител от шесто потомство, създаден в полза на Военновъздушни сили на Съединени американски щати като част от програмата Next Generation Air Dominance (NGAD), е неправилна.

През януари Ропър разгласи, че създаването на изтребител от шесто потомство, което се извършва като част от плана NGAD в интерес на американските Военновъздушни сили, употребява инженеринг в стила на Формула 1.

Превод и редакция: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР