Американските военни са изпратили повече от 100 превозни средства от

...
Американските военни са изпратили повече от 100 превозни средства от
Коментари Харесай

САЩ изпращат два военни конвоя в Сирия

Американските военни са изпратили повече от 100 транспортни средства от иракска територия в две колони, които се движат към провинция Хасака, заяви осведомителната организация САНА, като се базира на разкази на локални източници от района Ал-Ярубия.

Конвоите се състоят от 100 камиона, пренасящи контейнери с незнаен товар, хипотетично " логистични материали ", както и хладилни камиони. Първият ескорт се състои от към 60 транспортни средства, а вторият - от към 40 такива.

remains " entrenched low-level insurgency " in, says report. In Iraq, ` complex attacks suggest an increased operational maturity. In Syria it seems to be consolidating in the desert for its next insurgency stage.
— Donatella Rovera (@DRovera) Пореден израелски обстрел по Сирия, има и цивилни жертви
Двама цивилни са измежду четиримата убити при израелските удари в сряда, ориентирани против част от Сирия, където са основани бойци на ливанск...

Те са минали на сирийска територия от Ирак през контролно-пропускателния пункт Ал Уолиид, показват източниците на САНА. И двата конвоя се движат под отбраната на няколко бронирани автомобила.

Съединени американски щати се разположиха в Сирия под предлог за битка с ИД, само че не са се изтеглили изцяло, макар че оповестиха терористичната организация за победена. Вашингтон също по този начин няма мандат от Съвета за сигурност на Организация на обединените нации или покана от определеното държавно управление в Дамаск, с цел да оправдае разполагането на сили в страната.

Дамаск, Техеран и Москва неведнъж са възразявали против продължаващото престояване на американски войски в Сирия, наричайки го нелегитимно. Вашингтон на собствен ред твърди, че силите му са останали, с цел да предотвратят попадането на локалните петролни запаси в ръцете на терористи. Сирийското държавно управление обаче упорства, че те в действителност са ангажирани с кражбата на петролни запаси от страната.
Американските военни крият за въздушни удари, избили десетки цивилни в Сирия
Американските военни прикривали въздушни удари в Сирия през 2019 година, при които починали 64 дами и деца, допустимо военно закононарушение, п...

Още от АЗИЯ:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР