Американските военни проучват темповете, с които се използват боеприпаси във

...
Американските военни проучват темповете, с които се използват боеприпаси във
Коментари Харесай

САЩ броят колко боеприпаси имат

Американските военни изследват темповете, с които се употребяват муниции във войната на Русия в Украйна, с цел да се уверят, че Пентагонът пресмята тъкмо оръжията, от които ще има потребност при положение на бъдещи спорове или интервенции, сподели през вчерашния ден най-високопоставеният американски военачалник, съобщи Ройтерс.

Западни длъжностни лица обявиха, че Русия е изчерпала забележителна част от боеприпасите си с точно ориентиране при нахлуването си в Украйна и че промишлеността ѝ не може да създава всички типове муниции и оръжейни системи заради западни наказания.

Украйна, която е въоръжавана от западните страни, също изразходва артилерийски и други типове муниции с бързи темпове.

Американските военни имат проекти за изключителни обстановки при положение на евентуални спорове по света, в които е конкретизирано какъв брой войски, съоръжение и муниции може да са нужни.

" В момента организираме изследване и разбор, с цел да е несъмнено, че нашите военни проекти, нашите проекти за изключителни обстановки (а имаме голям брой такива по целия свят по отношение на разнообразни конфликти), с цел да сме сигурни, че сме създали вярно изчисленията, верните прогнози “, сподели по време на събитие ръководителят на Съвета на началник-щабовете на въоръжените сили на Съединени американски щати военачалник Марк Мили.

„ Ще се върнем към промишлеността, с цел да създадем каквито би трябвало корекции,... с цел да сме сигурни, че разполагаме с подобаващи равнища на ресурси по отношение на нещо, което може да се случи “, добави Мили.

Съединени американски щати споделиха, че Северна Корея скрито доставя Русия със " забележителен " брой артилерийски снаряди за войната ѝ в Украйна.

Русия е закупила също дронове от Иран, употребявани в офанзивите против градове и енергийна инфраструктура в Украйна.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР