Американските ВМС официално потвърдиха смъртта на седем моряци, които бяха

...
Американските ВМС официално потвърдиха смъртта на седем моряци, които бяха
Коментари Харесай

Потвърдиха смъртта на 7 изчезнали моряци при сблъсък на кораби край Япония

Американските Военноморски сили публично потвърдиха гибелта на седем моряци, които бяха оповестени за изчезнали при удара на бойния им транспортен съд с товарен транспортен съд край крайбрежията на Япония, съобщи ДПА. Водолази са намерили телата на моряците в цялостните с вода спални пространства на американския унищожител " Фицджералд ", се споделя в изказване на Седми американски флот. Загиналите са разпознати.

В събота американският ескадрен миноносец с водоизместимост 8 315 тона, оборудван с противоракетна система " Иджис ", се сблъска с плаващия под филипински байрак контейнеровоз " Кристал ", вследствие на което на американския транспортен съд се е образувала огромна пробойна под нивото на водата.

От удара са развалени спалните пространства и каютата на шкипера, сподели по-рано вицеадмирал Джоузеф Окойн. Ранени са трима души, в това число капитанът. Започнали са няколко следствия по какъв начин се е стигнало до конфликта, станал на стотина километра югозападно от японския град Йокосука.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР