Американските власти задържаха трима души в различни части на Съединените

...
Американските власти задържаха трима души в различни части на Съединените
Коментари Харесай

Полицията в САЩ и ФБР задържаха трима потенциални масови убийци

Американските управляващи задържаха трима души в разнообразни елементи на Съединените щати, поради съмнения, че готвят всеобщи стрелби, съобщи CNN с позоваване на полицията и ФБР.
Полицията и ФБР оповестиха, че в Кънектикът е задържан 22-годишният Брандън Уогшол, съобщи БГНЕС. Той беше арестуван, откакто написал на страницата си в обществената мрежа Фейсбук за желанието да извърши всеобща пукотевица. Полицията заяви, че в дома му са открити няколко оръжия, в това число револвер, пушка, лазерен прицел, муниции в огромни количества, бронежилетки, защитна каска и друга тактическа екипировка. Уогшол беше упрекнат в нелегално владение на оръжейни ресурси с нараснал потенциал. Младият мъж би трябвало да се яви в съда на 6 септември, към този момент е излязъл под гаранция.
Втората история е обвързвана с млад мъж на име Тристан Скот Уикс във Флорида. Той беше арестуван, откакто написа серия известия до някогашната си другарка, където заплаши, че ще открие огън върху навалица и ще простреля минимум 100 души. Уикс декларирал, че това би било най-лесно да се направи в учебно заведение. Бившата му другарка съобщила за това на органите на реда. Шерифът на окръг Волуси съобщи пред локални медии, че полицията е разкрила в дома на Уикс ловна пушка 22 диаметър и 400 патрона.
Третият евентуален палач е упрекнат в опасността за пукотевица в еврейски център в Охайо, в град Йънгстаун. Полицията засича необичайно видео отстрани в Instagram, чийто създател е 20-годишният Джеймс Патрик Риърдън. Във видеото някой стреля с оръжие; в описанието на видеото като цел е посочен еврейският център. Служителите на реда обаче не знаят дали това е Риърдън или някой различен.
Риърдън е задържан и упрекнат в усложнено интернет държание и закани.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР