Американските власти са поели закрилата на две осиновени българчета, които

...
Американските власти са поели закрилата на две осиновени българчета, които
Коментари Харесай

Американските власти поеха закрилата на българчета, спасени от домашно насилие

Американските управляващи са поели закрилата на две осиновени българчета, които бяха избавени след следствие за домашно принуждение над деца. Информацията беше обявена от българското външно министерство.

Случаят става прочут при започване на юли, когато управляващите арестуват семейство в Съмърсвил. 56-годишният Марк Макгрегър и брачната половинка му Мелиса са отглеждали 8 лични деца и две осиновени девойки от България.
25 години затвор за мъжа, пребил до гибел приятелката си в Айтос Присъдата може да бъде обжалвана в 15-дневен период пред Върховен касационен съд
Сигнал подават съседи, откакто забелязали едно от осиновените деца да се разхожда единствено и босо с окървавени крайници.

Детето е било във очевидно неприятно положение и разказало, че не е хранено отдавна, изясни шериф Дерън Бранли пред локален ефирен канал.
Обвиниха участник на международното по плуване в полово принуждение Чуждестранен състезател е бил задържан в Куанджу, оповестява корейската организация "Йонхап "
От българското консулство в Чикаго са открили, че децата са настанени на безвредно място и нямат съществени пострадвания.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР