Американските власти не изключват възможността за въвеждане на задължителни тестове

...
Американските власти не изключват възможността за въвеждане на задължителни тестове
Коментари Харесай

САЩ може да въведат тестове за коронавирус за вътрешни пътувания

Американските управляващи не изключват опцията за въвеждане на наложителни проби за ковид при междущатски пътувания в Съединени американски щати. Това разгласи представителят на федералните центрове за надзор и профилактика на болесттите Марти Сетрон, съобщи БГНЕС.
" Трябва да помислим и за обмисляне и надзор на вътрешните пътувания ", сподели той в отговор на въпрос по отношение на вероятното въвеждане на наложителни проби за ковид за пътуващите вътре в Съединени американски щати. По думите му към този момент текат подобаващи съвещания с медицински експерти.
 За да влезеш във Англия - карантина, само че от тест за ковид зависи какъв брой За да влезеш във Англия - карантина, само че от тест за ковид зависи какъв брой
Англия ще пусне нова система за тестване на ковид за пътуващи, идващи от високорискови страни. Това ще стане на 15 де...
От среднощ на 26 януари Съединени американски щати вкараха спомагателни условия за тези, които идват с полети от чужбина: преди да заминат за Съединени американски щати, те ще би трябвало да преминат тест за ковид и при идване краткотрайно да се самоизолират за 7 дни. Властите оповестиха, че пътуващите - в това число американците, би трябвало да бъдат тествани за своя сметка. Американските жители, които пътуват в чужбина, би трябвало да имат годна здравна застраховка, както и спомагателни средства, ако се заразят с ковид.
На 25 януари американският президент Джоузеф Байдън реши поради пандемията да резервира рестриктивните мерки за влизане в страната за жители от страните от Шенген, Англия, Ирландия, Бразилия и Южна Африка.
Още:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР