Американските власти искат екстрадицията на задържания в Австрия бизнесмен Сезгин

...
Американските власти искат екстрадицията на задържания в Австрия бизнесмен Сезгин
Коментари Харесай

Америка настоява за екстрадацията на турски измамник, задъран в Австрия

Американските управляващи желаят екстрадицията на арестувания в Австрия предприемач Сезгин Баран Коркмаз, който е упрекнат в машинация в щата Юта. Това се споделя в изказване от Министерството на правораздаването на Съединени американски щати, осведоми ТАСС. Както се показва в документа, Коркмаз е арестуван в Австрия на 19-ти юни по искане на Вашингтон. В Съединените щати той е упрекнат в интрига за пране на 133 000 000 $, измами и възпрепятстване на работата на американските чиновници .

Според проверяващите в Съединени американски щати, Коркмаз е взел участие в лъжлива скица, която включва приемане на дотации за произвеждане на биодизелово гориво от компания, основана в Юта, нелегално от Министерството на финансите. Със средствата, получени вследствие на измамите, Коркмаз и съучастниците му настояват, че са се сдобили с частна турска самолетна компания, както и разнообразни обекти на недвижими парцели в Турция и Швейцария.
 Измамник си присвои 110 000 лв. от дарителска акция за болно дете Измамник си присвои 110 000 лв. от дарителска акция за болно дете
Измамник си присвои 110 000 лв. от дарителска акция за болно дете, оповестяват от полицията. Служителите на реда открили, че 46-г...

Министерството на правораздаването на Съединени американски щати се стреми да подсигурява, че Коркмаз е предаден на американската страна и изправен пред съда в Юта. По-конкретно, той може да получи наказване - затвор до 20 години за машинация и същия период за пране на пари .
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР