Американските центрове за контрол и профилактика на заболяванията обявиха, че

...
Американските центрове за контрол и профилактика на заболяванията обявиха, че
Коментари Харесай

САЩ премахват маските на закрито за ваксинираните

Американските центрове за надзор и профилактика на болесттите оповестиха, че отстраняват условието за наложително носене на за хора, изцяло имунизирани против ковид.
„ Всеки, който е изцяло имунизиран, може да взе участие в действия на закрито и навън без да носи маска или да съблюдава физическо разграничаване “, съобщи шефът на CDC Рошел Валенски, представен от БГНЕС. „ Ако сте изцяло имунизирани, можете да започнете да вършиме нещата, които сте спрели да вършиме преди пандемията “, сподели той.
 Маските ще се трансфорат в сезонно облекло след пандемията, счита основният инфекционист на Съединени американски щати Маските ще се трансфорат в " сезонно облекло " след пандемията, счита основният инфекционист на Съединени американски щати
Според основният инфекционист на Съединени американски щати лекар Антъни Фаучи, защитните маски могат да се трансфорат в „ сезонно облекло “ след пан...
Решението е разследване на струпване на данни, показващи извънредно високата успеваемост на имунизациите, освен за попречване на заразяване или преместване на болестта. В редките случаи, когато някой, който е изцяло имунизиран, се болести, проучванията демонстрират, че е малко евентуално да имат висок вирусен товар в носа си и затова е доста малко евентуално да съобщи вируса на други хора.
Според уеб страницата на CDC, маските към момента могат да се изискват в самолети, рейсове, влакове и други форми на публичен превоз, както и в транспортни центрове на Съединени американски щати като летища и гари. Напълно имунизираните интернационалните пасажери, идващи в Съединените щати, към момента би трябвало да бъдат тествани в границите на три дни след идването си в страната или да покажат документи за възобновяване от ковид през последните три месеца.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР