Американските служители казват, че функцията номер едно на работното място,

...
Американските служители казват, че функцията номер едно на работното място,
Коментари Харесай

72% от американците предпочитат да работят дистанционно

Американските чиновници споделят, че функционалността номер едно на работното място, която ще търсят след Коронавирус, е опцията да продължат да работят отдалечено, когато пожелаят, заяви StudyFinds..

Това демонстрира ново изследване измежду 2000 американци, които към момента работят от у дома по време на пандемията. Повече от двама от всеки пет (48%) споделят, че политиката на компания за отдалечена работа в този момент е тяхното най-желано преимущество за работно място. Това е толкоз е значимо, че съвсем трима от всеки четирима (72%) настояват, че даже не биха помислили да работят за компания, която не предлага гъвкави политики за работа от вкъщи.
 Блумбърг: Агонията на афганистанските сътрудници на смяната, изоставени от Съединени американски щати " Блумбърг ": Агонията на афганистанските " сътрудници на смяната ", изоставени от Съединени американски щати
Докато на летището в Кабул се разпростират подиуми на безразсъден безпорядък, някои от нас ги гледат с изстинали сърца и тъга, други са разтревожени...

Проведено от OnePoll по поръчка на Kintone, изследването открива, че на съвсем три четвърти от работещите от у дома (71%) въобще не им липсва офис на цялостен работен ден. Други 76 % биха употребявали опцията да работят от у дома за непрекъснато.

Въпреки че 36 % считат, че работата им е по-трудна от разстояние, 71 % споделят, че имат по-добър баланс сред професионален и персонален живот, когато работят от у дома. Служителите са най -щастливи с новата еластичност в графика си (45%) и опцията да вършат почивки когато и да е (44%), като средностатистическият човек прави отмора на всеки два часа и половина.

Повече от половината от интервюираните (51%) считат, че приносът им на работното място са приети повече, откогато са почнали да работят от у дома.

„ Хората одобряват отдалечена работа повече от всеки път. Нормите на работното място се изместиха и чиновниците чакат да имат по-стабилен баланс сред професионален и персонален живот “, споделя Дейв Ланда, основен изпълнителен шеф на Kintone.

За страдание, работата от у дома не е единствено позитивна за чиновниците. От неналичието на уместно офис съоръжение (35%), до усложнения при общуването с сътрудници (36%) или прекомерно доста разпръскване (34%), работата от у дома не е безупречна система за мнозина.
 Разследват бомбена опасност край Капитолия Разследват бомбена опасност край Капитолия
Бомбена опасност в региона на Конгреса на Съединени американски щати докара до евакуация на региона и всеобщо полицейско наличие. Властите оповестиха, че са прег...

Служителите също по този начин споделят, че биха желали да закупят интернет ъпгрейд (48%), нов компютър (40%) или ново бюро или работна станция (38%), с цел да подобрят работата си от разстояние. Всеки пети (22%) изрази неодобрение от задоволяването на потребностите на чиновниците от компанията, до момента в който работят от у дома.

Американците не бяха срамежливи при предложение на способи, по които тяхната компания може да помогне за възстановяване на работата им от вкъщи. Почти половината считат, че поправените фирмени политики, в това число работно време и упования (46%), биха трансформирали тяхното показване. Други способи, по които фирмите могат да подобрят работата от у дома, е като възстановят на своите чиновници разноските за интернет услуги или други сметки за комунални услуги (43%) или дават нов компютър или преносим компютър (41%).

Комуникацията е основна за половината от респондентите (52%), които считат, че тяхната компания може да се възползва от по-директната връзка със чиновниците.

Почти шест от всеки 10 (57%) считат, че общуването, обвързвано с работата, е било по-продуктивно в офиса, а 36 % считат, че е било напрежение да се комуникира дейно с управлението им по кариерните въпроси.

„ Всяка огромна промяна като тази идва с трудности и неустановеност. В последна сметка изгодите от по-щастливи и по-доволни чиновници ще оправдаят напъните за справяне с тези провокации. Работодателите би трябвало да основат политики и да намерят решения, които да отговорят на тези проблеми и да засилят връзките, тъй че отдалеченият и хибриден трудов опит единствено да се усъвършенства в ерата след пандемията “, прибавя Ланда.

Още от АМЕРИКА:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР