Американските разузнавателни служби под прикритието на хуманитарната организация Белите

...
Американските разузнавателни служби под прикритието на хуманитарната  организация Белите
Коментари Харесай

САЩ готвят нова провокация с химическа атака в Сирия

Американските разследващи служби под прикритието на " филантропичната " организация " Белите каски ", готвят нова провокация с химическо оръжие в региона на Ал-TANF. Целта на офанзивата ще е да раздели кюрдите с управлението на Сирия, съобщи пред РИА Новости ръководителят на организацията за правата на индивида Сирийска мрежа Ахмад Казем.

" В момента там се приготвя американските секрети служби, в съгласуваност с терористите от Ислямска страна.

" Провокацията ще е идентиченa с тази в град Думата и ще бъдат употребявани дами и деца кюрди ", - сподели Казем.

Според ръководителя на Сирийска мержа вероятността от провокация е извънредно висока. " Това се приготвя, с цел да накара кюрдите и сирийската войска да се извърнат едни против други в Сирия, което се приготвя авансово ", сподели той.

Официалният представител на Министерство на защитата Игор Конашенков съобщи в понеделник, че по информация на сирийските информацционни канали, " Свободната сирийска войска " и Съединени американски щати готвят провокация благодарение на токсични субстанции в провинция Дейр ез-Зор.

След провокацията с " употребявани " химически оръжия на 4 април в Дума Съединени американски щати, Англия и Франция стартира ракетна офанзива по цели в Сирия, без да се чака за следствието на ОЗХО специалистите.

От Вашингтон, Лондон и Париж набедиха Дамаск, макар че нямаше доказателства за това.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР