Американските прокурори започнаха разследване, за да установят дали холивудската звезда

...
Американските прокурори започнаха разследване, за да установят дали холивудската звезда
Коментари Харесай

Разследват Сталоун за изнасилване на 16-годишна фенка

Американските прокурори започнаха следствие, с цел да открият дали холивудската звезда Силвестър Сталоун би трябвало да бъде упрекнат за обезчестяване, оповестява " Дарик ". През 2017 година американският артист бе упрекнат в принуждаване към секс на 16-годишна негова почитателка през 1987 година, излиза наяве от полицейски отчет, оповестен в " Дейли Мейл ".

Лично потърпевшата се е оплакала в полицията. Тя е разказала, че преди 31 години Сталоун я е принудил да прави секс по едно и също време с него и телохранителя му. По това време артистът бил на 40 години.

Обвиненията против звездата идват след придвижването #MeToo, което насочи вниманието към половия тормоз в Холивуд и отвън него. #MeToo се появи предходната година след обвинявания в полови офанзиви против холивудския магнат Харви Уайнстийн. Оттогава той се трансформира в международен феномен.

Стотици звезди и могъщи хора, измежду които артистът Кевин Спейси и дългогодишният публицист Чарли Роуз, са упрекнати в полов тормоз в резултат на абсурда " Уайнстийн ".

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР