Американските бомбардировки над Сирия хвърлиха светлина върху начина, по който

...
Американските бомбардировки над Сирия хвърлиха светлина върху начина, по който
Коментари Харесай

Как ще се води Третата световна война?

Американските бомбардировки над Сирия хвърлиха светлина върху метода, по който ще се води Третата международна война. Противно на думите на Айнщайн, че не знае с какви средства ще протече третата, само че четвъртата ще е с камъни и дървета, от видяното с ударите на Тръмп против Сирия следват напълно други заключения. Ето по какъв начин ще наподобява новият международен прелом.

2 април 2019 година
Тръмп афишира със статус в Twitter, че ще изстреля умни ракети против съветски Крим - с цел да внесе народна власт и международен мир в Украйна. След това се обажда на Путин и го предизвестява културно. Ден след ударите от Москва оповестяват, че съветските умни ПРО са свалили всички умни американски ракети. От Белия дом оповестяват, че всички умни американски ракети са поразили мъдро задачата си.
2 април 2019 година - на обед
Красимир Каракачанов афишира, че българската войска е в подготвеност. Някъде някой стартира да сменя веригите на танка ни.

Оказва се, че фактически една-единствена ракета е блъснала един-единствен склад, където е ранила нощния надзирател - той в действителност бил предизвестен да напусне обекта, само че останал, тъй като просто задремал. Пазачът приказва пред камерите и се оплаква, че в този момент си е изгубил работата и няма какво да работи. Статистиците вписват загубата му на работно място като първото огромно проваляне от третата международна война, а в Холивуд редом стартира писането на четири разнообразни сюжета, отдадени на живота му. Различни Неправителствени организации дават началото на филантропични планове, отдадени на намирането на работа за мъжа.
3 април 2019 година
Фейсбук се тресе от мнения. Цари неспокойствие, приповдигнато въодушевление и наслада - най-накрая нещо ново и забавно в мрежата. В интернет се множат безчет смехории, носи се необикновен геополитически възторг. Организират се митинги в десетки страни, а хората са щастливи, че ще могат да се съберат дружно в центъра на столиците си и да си поговорят между тях. През това време Путин предизвестява Тръмп, че ще отвърне на удара.
4 април 2019 година - през нощта
Атака. От Москва оповестяват, че всички умни съветски ракети са поразили мъдро задачата си. От Белия дом оповестяват, че умните американски ПРО са свалили всички умни съветски ракети. Всъщност една-единствена ракета фактически е попаднала върху изоставена къща в Тексас. Ранено е куче. В Холивуд редом стартира писането на четири разнообразни сюжета, отдадени на кучето. Стотици хиляди консуматори на Twitter рефрешват страницата на Доналд Тръмп непрестанно, очаквайки реакция...
3 юни 2019 година
След общо взето 30 сходни офанзиви, двете страни осъзнават, че са изхарчили десетки милиарди долари за ракети, блокирани от ПРО за стотици милиарди долари. Сметката от ден на ден не излиза - войната не е на сметка. Доларът и рублата са се сринали до земята, а стопанската система и на двете страни стартира да се самоизяжда от боен преразход. През това време Китай са оповестили, че към този момент отхвърлят да дават заеми на двете страни. Те осъзнават, че са от дълго време банкрутирали.
10 юли 2019 година
След дълъг диалог по телефона, двете страни вземат решение да реалокират войната в Twitter, Фейсбук и YouTube. Общото мнение е, че която страна натрупа повече лайкове, мнения и споделяния, ще завоюва. Американците се оплакват от съветски хакери, които манипулират обществените мрежи, а руснаците се оплакват от самите логаритми на мрежата, направени по този начин, че да облагодетелстват американците.
12 август 2020 година
Година и половина по-късно Красимир Каракачанов дава конференция за танка. Веригите са най-накрая заменени, подготвен е за приложимост. Туловището му (на танка... не на Каракачанов...) прави разходка по жълтите павета. Нацията чества могъществото си, а през това време в утринен блок Андрей Слабаков и различен посетител спорят дали може да се пуши в танка.
Може.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР