Американски военни учени са създали микрочип, който открива коронавируса, както

...
Американски военни учени са създали микрочип, който открива коронавируса, както
Коментари Харесай

Инжектирано устройство алармира за COVID-19 преди симптомите

Американски военни учени са основали микрочип, който открива ковид, както и филтър за пречистване на кръвта от него.

Учени, работещи в секретно звено на Пентагона, основано в разгара на Студената война, в този момент са основали микрочип, който се вкарва под кожата и който се твърди, че открива Covid, както и революционен филтър, който съгласно известията в медиите може да отстрани вируса от кръвта, когато човек е прикован към вентилаторна машина.

Екипът на Агенцията за разработка на проучвателен планове в региона на защитата (DARPA) работи от години за попречване и прекъсване на пандемии, изобретяване на решения и устройства, които се разказват повече като научна фантастика и по-малко като просвета, написа Daily Mail, съобщи БГНЕС.

 {{ otherArticle[0].article.title }}
Човечеството е изправено пред световна рецесия. Може би най-го...

Членовете на екипа обявиха в американското предаване „ 60 минути “, че в този момент са проектирали микрочип, който открива зараза на ковид, преди да се появят признаци.

Тъй като концепцията за микрочипиране на хора не вдъхва огромно доверие, пенсионираният полковник Мат Хепбърн от екипа на DARPA сподели, че желанието на Пентагона не е да следи всяка стъпка, която хората вършат, само че в това време той не даде друго пояснение. Хепбърн, който другояче е специалист по инфекциозни болести, сподели в шоуто гел, сходен на тъкан, който е предопределен за непрекъснато проучване на кръвта.

" Инжектирате го под кожата и той ще ви каже дали има химическа реакция в тялото ви и това е сигнал, че на следващия ден ще усетите признаците ", изясни той.

 {{ otherArticle[0].article.title }}
Компания в щата Уисконсин ще стане първата в Съединени американски щати, на чиито служащи ще бъдат вградени микрочипо...

" Това е като контролна лампа. Получавате сигнал, след което давате кръв и я тестват на място. Можем да получим информацията за три до пет минути. По този метод, като се диагностицирате и лекувате в точния момент, спирате разпространяването на инфекцията ", сподели той.

Американската армия евентуално ще бъде извънредно скептична към новото откритие, като се има поради отчетът на New York Times, който демонстрира, че една трета от бойците отхвърлят да бъдат имунизирани от боязън да не бъдат чипирани.

Екипът на Хепбърн е проектирал също филтър, който се прикрепва към вентилаторна машина и отстранява вируса от кръвта.

Експерименталното четиридневно лекуване е било извършено при „ пациент 16 “, брачна половинка на боец, която е била в реанимация в септичен потрес.

" Пуснкаме го, той изважда вируса и връща кръвта ", сподели Хепбърн.

В рамките на няколко дни пациент 16 изцяло се е възстановил.

Американската организация за медикаменти (FDA) е одобрила потреблението на филтъра и сега той се употребява при лекуването на съвсем 300 сериозно заболели пациенти.
Източник: expert.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР